Final på bokmässan

Nu är årets värmländska bokmässa avslutad och Värmland läser har gått i mål. Det har varit en lyckad kampanjmånad med final på bokmässan. På fredagen anordnades Värmlands största bokcirkelträff och publiken fick möjlighet att ställa frågor till författarna. Vi hade läst Flickan med snö i håret av Ninni Schulman och De våra av Lars Andersson. På lördagen var det paneldiskussion med läsambassadörerna, Stefan Holm, Karolina Nolin, Ismael Ataria, Emelie Hebbe och Dekan Izat. De berättade vad de gjort under kampanjen och hur de kommer jobba vidare med läsfrämjande och litteratur.

På bokmässan fanns bland andra Bibliotek Värmland som hade bokprat och tipsade om böcker, Röda Korset i samarbete med Värmland läser och skolungdomar från Vålberg som gjort en egen bok.

Nu ser vi fram emot nästa års mässa och hoppas att det blir en Värmland läser-kampanj även då!

Paneldiskussion läsambassadörer Värmländsk bokmässa